A.T.C.

Νίκησε την Κρίση...  Γίνε αεροσυνοδός, μόνο σε 2 μήνες και διεκδίκησε μία θέση εργασίας σε όλες τις Αεροπορικές Εταιρίες του Κόσμου.

Το Airline Training Center ATC είναι Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης της IATA (International Air Transport Association). Φόρεσε την "ζώνη ασφαλείας" του  AIRLINE TRAINING CENTER  και απογειωθείτε επαγγελματικά. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των Αεροπορικών Εταιρειών και  Τουριστικών Πρακτορείων , μας κατευθύνει έτσι ώστε η προετοιμασία των υποψηφίων να μην αποσκοπεί μόνο στην απόκτηση του πτυχίου της IATA αλλά και στην πρακτική κατάρτιση του αντικειμένου.

Ποιοι είμαστε:  Έχουμε εκπαιδεύσει εκατοντάδες επαγγελματίες της αεροπορίας και των επιχειρήσεων κάθε χρόνο με τη δέσμευση την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας για ένα εργατικό δυναμικό που καθιστά τη βιομηχανία μας ασφαλή, ασφαλή και βιώσιμη. Η κατανόηση των εκπαιδευτικών πρακτικών πάνω σε διεθνή πρότυπα και κανονισμούς της βιομηχανίας, εξασφαλίζουν τα ATC μαθήματα και καλύπτουν πραγματικές προκλήσεις στο χώρο εργασίας.

Η ATC προσφέρει ευέλικτες λύσεις εκπαίδευσης σε μια τάξη, τη μάθηση εξ αποστάσεως ή σε εταιρεία μορφή που καλύπτουν όλους τους προϋπολογισμούς και τις ανάγκες. Είτε είστε μια νέος / νέα ή ειδικός σε ανώτερα διευθυντικά στελέχη, η μοναδική εικόνα της βιομηχανίας μας εγγυάται μαθήματα που είναι ελκυστικά και αποτελεσματικά για την επαγγελματική σας καριέρα στην Αεροπορική και Τουριστική Βιομηχανία.

A.T.C._Opportunities