EASTPAK

eastpakΤο lycshop είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της LYCSAC, όπου είναι ο επίσημος και μοναδικός διανομέας για την Ελλάδα και την Κύπρο για τα προϊόντα της EASTPAK (τσάντες, είδη ταξιδίου και ρούχα).

Στο site μπορείτε να βρείτε όλη την collection της EASTPAK αλλά και της LYCSAC, να αγοράσετε τις βαλίτσες σας σε όλα τα χρώματα και τα μεγέθη αλλά και όποιο άλλο προϊόν και να είστε σίγουροι ότι θα έχει πολύ καλή ποιότητα ( τα προϊόντα έχουν εγγύηση 30 χρόνια).

Ιδρύθηκε το 1944 και δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και εισαγωγής σχολικών τσαντών, σακιδίων, ειδών ταξιδίου και ρούχων. Με πολύ αγάπη για τα παιδιά δημιουργούμε εργονομικές τσάντες για το σχολείο και τον ελεύθερο χρόνο τους. Τσάντες με ροδάκια, σακίδια μεγάλα, κασετίνες και πολλά άλλα που μπορούν να "σηκώσουν" το βάρος του σχολείου και να δώσουν χαρά σε κάθε παιδί. Το αντικείμενό μας και μια από τις προσδοκίες της εταιρίας μας, είναι η γερή κατασκευή τσαντών με ανατομική κατασκευή για τις πλάτες τους, πάντα ποιοτική. Στοχεύουμε στο καλύτερο, χρησιμοποιώντας γερά υλικά και με υψηλές προδιαγραφές.

Eastpack_Travel