FERRIES - BOOKING

ferries bookingΣας καλωσορίζουμε στο Ferries-Booking

Η εταιρεία μας, ως ταξιδιωτικός σύμβουλος έχει έναν στόχο: να προβλέπει τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών της και να προσφέρει υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Τα στελέχη της εταιρείας, η ομάδα μας, απαρτίζεται από περίπου 30 άτομα και καθένας στον τομέα του προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε 7 διαφορετικές γλώσσες σε μητρικό επίπεδο. Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά.

Η εμπειρία μας στον χώρο της Ναυτιλίας μας επιβραβεύτηκε το 1994 όταν επιλεχθήκαμε από την Attica Group στην θέση του κεντρικού πρακτορείου για την Superfast Ferries και Blue Star Ferries, για 15 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα συνεχίζουμε την άριστη μεταξύ μας συνεργασία, ενώ συνεργαζόμαστε και με όλες τις υπόλοιπες μεγάλες και σοβαρές ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδος. Δεν είναι τυχαίο το ότι η Minoan Lines από το 2008 έως και σήμερα, κάθε χρόνο, μας βραβεύει ως "Top Sales Associate for individual passenger and vehicle ticket sales on the company’s international Lines.

Κάντε κράτηση αμέσως μέσω του online συστήματος μας για όλα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια προς όλους τους προορισμούς στην Ελλάδα, τα Ελληνικά νησιά, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Μάλτα, τη Σαρδηνία, την Ισπανία, το Μαρόκο, την Τυνησία κλπ. Ψάξτε ένα συγκεκριμένο πλοίο ή ακτοπλοϊκή εταιρία, συγκρίνετε τιμές μεταξύ όλων των εταιριών που κάνουν το ίδιο δρομολόγιο και βρείτε την καλύτερη προσφορά και το πιο φτηνό εισιτήριο για το ταξίδι σας! Εάν αυτό είναι…αυτό που ψάχνετε! 

Με κάποια από τα μεγαλύτερα και ασφαλέστερα πλοία της Μεσογείου θα απολαύσετε μια εμπειρία σαν κρουαζιέρα. Είτε ταξιδεύετε σε καμπίνα είτε επιλέξετε την άνεση του τροχόσπιτου σας, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση στα εστιατόρια, τα μπαρ, τα σινεμά, τα καζίνο, τα TV lounges, τις παιδικές χαρές, τα internet corners, τις πισίνες και τα μαγαζιά.

Για μια αξέχαστη εμπειρία, ταξιδέψτε με πλοίο στην Ελλάδα, στην Ιταλία, στην Σικελία, στην Ισπανία, στην Γαλλία, στη Σαρδηνία, στην Τυνησία, στο Μαρόκο, στη Μάλτα κλπ.

FerriesBooking_Travel