HOUSE OF PINK

house of pink
Ένας παράδεισος… Μια βιτρίνα με άφθονα επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς, ενυδάτωσης, θρέψης, αναδόμησης, επαναφοράς και περιποίησης. Ένα εικονικό δωμάτιο, γεμάτο ιδιαίτερα προϊόντα, φυτικά, οργανικά, κάποια φαρμακευτικά, πολλά πατενταρισμένα, πρωτοπόρα, βραβευμένα, κλινικά ελεγμένα. Και πάνω από όλα, επαγγελματικά είδη τα οποία δεν θα βρεις αλλού! Σε κανένα εμπορικό κατάστημα λιανικής πώλησης.

Ο δικός μας παράδεισος, το House of Pink, φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προϊόντα που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες του εξωτερικού, κυρίως, σε τιμές που σου επιτρέπουν να φτιάξεις το δικό σου μπουντουάρ χωρίς τύψεις. Είδη ομορφιάς και περιποίησης που εμπιστεύονται διάσημοι αστέρες, celebs, μοντέλα, παγκοσμίως. Ολοκληρωμένες σειρές που χρησιμοποιούνται στα πιο δημοφιλή ντεφιλέ και γκαλά, σε κινηματογραφικούς θεσμούς και φεστιβάλ τέχνης. Κρέμες, αφρόλουτρα, peeling, λοσιόν, φυσικά βερνίκια, βιολογικά προϊόντα μακιγιάζ, μάσκες, σπρέι, θεραπείες που θα ανακαλύψεις αποκλειστικά σε εξειδικευμένα, ψαγμένα καταστήματα χονδρικής πώλησης ή στα καλύτερα κομμωτήρια και ινστιτούτα ομορφιάς και spa στην Αμερική, την Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία.

Στο House of Pink φέρνουμε στην πόρτα σου επαγγελματικά προϊόντα κορυφαίας σύστασης και αποτελεσματικότητας, σε… τιμή λιανικής! Δεν θα τα συναντήσεις σε κανένα άλλο κατάστημα στην Ελλάδα. Κάναμε την έρευνά μας, κατασταλάξαμε στα καλύτερα της παγκόσμιας αγοράς, τα δοκιμάσαμε, τα μυρίσαμε, τα συγκρίναμε, τα φορέσαμε και τα μοιραζόμαστε μαζί σου! Όποιος κι αν είναι ο τύπος σου, εάν ψάχνεις για προϊόντα που θα χαϊδέψουν την επιδερμίδα σου, για επαγγελματικές, τελειοποιημένες σειρές που θα καλύψουν τις ανάγκες του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών σου σε τροφή, ενυδάτωση, ελαστικότητα, λάμψη, τότε αυτός είναι ο παράδεισος σου. Ο παράδεισος των γυναικών! Μπες στο House of Pink και μεταμορφώσου σε ότι ονειρεύεσαι… από τους επαγγελματίες στα Μαλλιά, το Μακιγιάζ, τα Νύχια, την Περιποίηση Προσώπου και Σώματος, τα Αξεσουάρ και τις Ηλεκτρικές Συσκευές Φροντίδας.

HouseOfPink_Cosmetics