KOSMIMATA - ROLOGIA

kosmimatarologiaKosmimata Ketsetzoglou. Χειροποίητα κοσμήματα. Οι ρίζες της οικογένειας Ketsetzoglou είναι απo την Κωνσταντινούπολη αλλά έχουν ζήσει και στην Αθήνα απo το 1930. Είναι εκπαιδευμένοι παραδοσιακοί τεχνίτες στην κατασκευή πολύτιμων χειροποίητων κοσμημάτων, με έδρα την Κωνσταντινούπολη πριν 100 χρόνια από πάππου σε πατέρα και από πατέρα σε παιδιά.

Η δημιουργία του κοσμήματος μας μάγεψε ώστε το 1980 δημιουργήσαμε το δικό μας εργαστήριο κοσμημάτων στην Αθήνα. Το 1998 εγκαινιάζουμε το πρώτο μας κατάστημα στο Σύνταγμα. Στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε χειροποίητα κομψά κοσμήματα, κοσμήματα με πολύτιμους λίθους, κοσμήματα με διαμάντια, από τις πιο απλές καθημερινές σας εμφανίσεις έως και τις πιο βραδινές. 

Το kosmimata-rologia είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στα κοσμήματα για άντρες και γυναίκες. Λειτουργεί από το 2008 και κάθε χρόνο καταγράφει ανοδικές τάσεις πωλήσεων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι μια συνέχεια του φυσικού καταστήματος στο Κολωνάκι και ακολουθεί την ίδια λογική προώθησης και Marketing της εταιρείας. Οι πωλήσεις της ιστοσελίδας γίνονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία συνεργάζεται με εταιρείες courrier και αποστέλλει τα προϊόντα της.

KosmimataRologia_Jewellery