MADE OF GRACE

made of graceTo made of grace είναι ένα online κατάστημα, το οποίο δημιουργήθηκε για να εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα των κοριτσιών με ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τα trends της κάθε σεζόν, τα οποία είναι διαθέσιμα σε πολύ προσιτές τιμές!

Τα προϊόντα μας τα προμηθευόμαστε από τα fashion spots της Ευρώπης και δημιουργούμε συλλογές που περιλαμβάνουν τα latest trends για cool και fashion forward κορίτσια ηλικίας 18 με 30 ετών που ακολουθούν τη μόδα και δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά look. Tο e-shop είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται διασκεδαστική και εύκολη η πλοήγησή του επισκέπτη ενώ δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιείται γρήγορα και εύκολα μια αγορά!

Για να κάνουμε ακόμη πιο διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα μια επίσκεψη, δημιουργήσαμε την κατηγορία “collections” σύμφωνα με τα trends, ενώ από την κατηγορία “shop the outfit” o επισκέπτης μπορεί να βρει έτοιμες στιλιστικές προτάσεις και να αγοράσει ένα total outfit! Με νέες παραλαβές καθημερινά και τη δέσμευσή μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση, το made of grace είναι ένα κλικ μακριά για γρήγορη, προσιτή μόδα στα χέρια σας!

MadeOfGrace_Fashion