TECHMARKET

techmarketΣτο Techmarket θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία σε ότι αφορά την Επίγεια Ψηφιακή Τηλεόραση, σε Επίγειους Ψηφιακούς Δέκτες, σε δορυφορικά συστήματα και παρελκόμενα ψηφιακής & δορυφορικής λήψης.

Με βάση την πολυετή εμπειρία μας σε πωλήσεις και εγκαταστάσεις, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες όσον αφορά τον τομέα μας με επώνυμα προϊόντα αλλά και αξιοπιστία από έμπειρους πωλητές και τεχνικούς του χώρου.

Επίσης, μπορούμε να σας παρέχουμε την πολυετή εμπειρία μας σε επίπεδο service & αναβάθμισης - από το 1999 - για ηλεκτρονικές συσκευές όπως: Τηλεοράσεις TV LCD - TFT - Led - Plasma - PC Monitors, Δορυφορικούς & Επίγειους αποκωδικοποιητές Receivers, Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές Η/Υ Desctop - Laptop - Netbook, Δίκτυα, Παιχνιδομηχανές Ps3 - XBox κ.α., DVRs συστήματα καταγραφής εικόνας κ.λ.π.

Με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ελπίζουμε να καταφέρουμε να διευκολύνουμε τον τρόπο των αγορών αλλά και γενικότερα των αναγκών σας για τα προϊόντα μας με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και με πολλές ευκολίες πληρωμής.

Techmarket_Electronics