ZIC ZAC

Το ZIC ZAC εμφανίζεται το 1987 σαν μια νέα τάση στο γυναικείο lifestyle στην Ελλάδα με ρούχο «προχωρημένο» αλλά συγχρόνως με υψηλή αισθητική, θηλυκότητα και ποιότητα, με αποτέλεσμα να το κάνει ιδιαίτερο, μοναδικό αλλά και προσιτό, παραμένοντας πιστό στη ποιότητα και στο διαφοροποιημένο σχεδιασμό. 

Η collection ZIC ZAC ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια από τα σχεδία της που είναι πλέον «κλασσικά» sexy και υπάρχουν πάντα στη γυναικεία ντουλάπα, ενώ με έξυπνες ZIC ZAC προσθήκες της κάθε σεζόν μπορούν να φορεθούν σαν καινούργια. Chic, casual και elegant συνδυασμοί εκφράζουν κάθε γυναίκα που θέλει να «παίζει» με το στυλ ανάλογα με τη διάθεσή της, τη μέρα και τη νύχτα, τη γυναίκα τη λαμπερή με διάθεση και πάθος για τη ζωή αλλά και τη μόδα.

Το ZIC ZAC παρουσιάζει τη κολεξιόν ρούχων ZIC ZAC  Λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2012 και η πορεία του από τότε είναι συνεχώς ανοδική. Η ιστοσελίδα είναι στην ουσία και η «βιτρίνα» των καταστημάτων μας και ο πρώτος και κύριος σκοπός είναι να εξυπηρετήσουμε τις πελάτισσες μας που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στα καταστήματά μας. Στόχος μας είναι  αυτός ο χώρος να είναι όσο δυνατόν πιο εξυπηρετικός, φιλόξενος και χρήσιμος για τους χρήστες. Για το λόγο αυτό έχει δοθεί ιδιαίτερη βάση στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του site στα πρότυπα των μεγαλύτερων ηλεκτρονικών καταστημάτων.

ZicZac_Fashion