DESIGN IS THIS

design is thisΗ διακόσμηση είναι το στοιχείο που δίνει ξεχωριστό στυλ σε ένα χώρο και τον κάνει να αποκτά διαφορετικά κάθε φορά χαρακτηριστικά. Η επιλογή ενός διακοσμητικού αντικειμένου και ο συνδυασμός του με την επίπλωση και τη διαμόρφωση του χώρου μπορεί να διευρύνει τη λειτουργικότητά του και να αναδείξει την προσωπικότητα του εκάστοτε χρήστη.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε είδη διακόσμησης που διακρίνονται για το πρωτοποριακό τους design και για την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Βραβευμένοι και ανερχόμενοι σχεδιαστές προτείνουν μοναδικές δημιουργίες που κοσμούν το χώρο και κάνουν την καθημερινότητά μας εύκολη, απλή και σίγουρα πιο όμορφη.

Στη συλλογή του Design Is This θα βρείτε διακοσμητικά είδη για το σπίτι, το γραφείο, την κουζίνα, το παιδικό δωμάτιο, το μπάνιο, ακόμη και για τους εξωτερικούς χώρους. Σε αυτήν την κατηγορία παρουσιάζονται μοναδικοί καθρέφτες, ράφια, κρεμάστρες, ρολόγια τοίχου, αξεσουάρ γραφείου, βάζα, χαλιά, αποθηκευτικές λύσεις ακόμη και ηλεκτρονικές συσκευές, είδη κατάλληλα να εξοπλίσουν και να κοσμήσουν κάθε σύγχρονο χώρο.

DesignIsThis_Decoration