XEIROTEXNES

xeirotexnesΗ ομάδα του xeirotexnes αποτελείται από νέους ανθρώπους που αγαπούν κάθε τι χειροποίητο. Μια ομάδα από διαφορετικούς ανθρώπους που τους ενώνει ένα κοινό όνειρο: ο σχηματισμός ενός διαδικτυακού χώρου. Ενός χώρου όπου καλλιτέχνες και δημιουργοί χειροποίητων αντικειμένων θα μπορούν να αναδεικνύουν και να προωθούν τις δημιουργίες τους μέσα από το προσωπικό τους μαγαζί.

Το xeirotexnes είναι μια ιδέα που γεννήθηκε πριν από περίπου 2 χρόνια. Το domain xeirotexnes.gr κατοχυρώθηκε στις 28/9/12 και από εκείνη την ημέρα η ομάδα δημιουργεί, μεγαλώνει, επιμένει, υπομένει, τρέχει, ξενυχτά, αγωνιά, γράφει, σβήνει, αλλά πάνω απ όλα χαίρεται που το όνειρο τόσων ανθρώπων υλοποιείται!

Η αγάπη της ομάδας για χειροποίητες δημιουργίες, το ενδιαφέρον για το internet και οι ατέλειωτες ώρες εργασίας έφεραν αποτέλεσμα και στις 27/2/14 δόθηκε η ευκαιρία στους χειροτέχνες να μπουν στην πλατφόρμα και να δημιουργήσουν το δικό τους κατάστημα.

Το όραμα της ομάδας είναι το xeirotexnes να αποτελεί το σημείο αναφοράς για κάθε καλλιτέχνη και δημιουργό στο διαδίκτυο. Κάθε χειροτέχνη ο οποίος επιθυμεί να αναδείξει και να πουλήσει τις δημιουργίες του σε όλη την Ελλάδα. Μέρος του οράματος είναι οι καλλιτέχνες και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν συναρπαστικές εμπειρίες από τα προνόμια του xeirotexnes.gr .

Στόχος της ομάδας είναι όλες οι χειροτεχνίες να διαφημιστούν στο έπακρο δίνοντας την δυνατότητα στους χειροτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους, να αποκτήσουν μεγαλύτερο πελατολόγιο και να ανοίξουν νέους ορίζοντες. Με αυτή την κίνηση το xeirotexnes προωθεί Ελληνικές δημιουργίες και στηρίζει τους δημιουργούς που δεν έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τις χειροτεχνίες τους και τα προϊόντα τους με άλλο τρόπο.

Αυτή είναι η μαγεία του xeirotexnes: Ένας προορισμός χειροτεχνίας για κάθε άνθρωπο στον οποίο αρέσει η χειροποίητη Ελληνική τέχνη, ανεξαρτήτως ηλικίας, όπου μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει, να ανακαλύψει κάτι καινούριο και να γνωρίσει τους δημιουργούς πίσω από κάθε αντικείμενο. Ένας μοναδικός προορισμός για κάθε καλλιτέχνη και δημιουργό, ερασιτέχνη ή επαγγελματία, όπου θα μπορεί να εκθέσει και να προωθήσει τα αντικείμενα του σε όλη την Ελλάδα αλλά και να επικοινωνεί με τους επισκέπτες του καταστήματος του.

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός του xeirotexnes είναι ο άνθρωπος! Η ομάδα βρίσκεται συνεχώς δίπλα του για να παρέχει πλήρη υποστήριξη σε κάθε του βήμα είτε είναι χειροτέχνης είτε είναι επισκέπτης. Να τον καθοδηγεί με σεβασμό και κατανόηση σε κάθε του ερώτηση και ανάγκη κατά τη διάρκεια της δημιουργίας ενός καταστήματος ή κατά την διάρκεια αγοράς ενός χειροποίητου αντικειμένου.

Καθημερινά η ομάδα του xeirotexnes βελτιώνεται και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ο καλλιτέχνης, ο δημιουργός, ο χειροτέχνης, ο άνθρωπος είναι ο σημαντικότερος παράγοντας σε κάθε απόφαση και κίνηση που έχει να κάνει η ομάδα. Γι αυτό το λόγο εξελίσσεται διαρκώς έτσι ώστε κάθε προσωπική εμπειρία να γίνεται ακόμα καλύτερη. Με διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες, με αγάπη, μεράκι και αυτοπεποίθηση γι αυτό που κάνουν προχωρούν δυναμικά στον χώρο της χειροποίητης δημιουργίας. Η αναζήτηση λύσεων, η ομαδικότητα, το όνειρο και η επιβράβευση αντικαθιστούν τα παράπονα, τον ανταγωνισμό, τις δυσκολίες και την κούραση.

Xeirotexnes_Gifts