EXCLUSIVE

exclusiveΟ νέος {e}xclusive προορισμός για διαδικτυακές αγορές για τη νεαρή γυναίκα.

Η εταιρεία μας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες της απαιτητικής νεαρής γυναίκας από το πρωί ως το βράδυ. Ακολουθώντας φανατικά την επικαιρότητα της μόδας, σχέδια και υφάσματα εμπνευσμένα από τις παγκόσμιες τάσεις βρίσκουν έκφραση μέσα από το δικό μας {e}xclusive σχεδιαστικό στυλ.

Ιδιαιτερότητα μας η One Off συλλογή μας με ρούχα απόλυτα μοναδικά σε σχέδιο, πατρόν και ύφασμα και σε μια μεγάλη γκάμα που συνεχώς ανανεώνεται. 


Αλλά και η Limited Edition συλλογή, με ρούχα παραγωγής σε περιορισμένα κομμάτια, πάντα μοναδικά σε σχέδιο και ύφασμα. Έτσι προσφέρουμε στην σύγχρονη γυναίκα  ρούχα που αντανακλούν την μοναδικότητα της προσωπικότητας και του στυλ της για {e}xclusive εμφανίσεις. Πυρήνας της εταιρείας μας η Collection με ρούχα πλήρης παραγωγής, εμπνευσμένα από τις παγκόσμιες πασαρέλες ακριβώς τη στιγμή που “γεννιούνται” οι τάσεις!

Βάζοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, προσιτές τιμές και γρήγορες παραδόσεις. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια θέλουμε να τονίσουμε πως όλα τα προϊόντα μας είναι αποκλειστικά κατασκευασμένα στην Ελλάδα και αναγράφουν ''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ'', προσφέροντας με αυτό τον τρόπο εργασία και ανάπτυξη σε Ελληνικές βιοτεχνίες και Έλληνες εργαζομένους.

Συχνά εκδίδουμε εκπτωτικά κουπόνια, και δημιουργούμε υπηρεσίες όπως παράδοση την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη, και με το νέο, φυσικό κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, εδραιονόμαστε δυναμικά στην αγορά, με μοναδικό σκοπό να φέρουμε όσο πιο κοντά τον πελάτη, κερδίζοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη του για την ποιότητα και την άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση.

{E}Xclusive_Fashion