FAVELA

favelaΣτο FAVELA θα βρεις επώνυμα brands όπως παπούτσια  Jeffrey Campbell, ρούχα MINKPINK, SEE YOU MONDAY, PEPALOVES και τσάντες ANNA SMITH, LYDC και DSUK. 

Επώνυμα brands που έχουν ξεχωρίσει  τα τελευταία χρόνια με την διαφορετικότητα τους, τις τιμές τους, την πρωτοτυπία τους.  Ρούχα που θέλεις και τα θέλεις τώρα, μπορείς να τα ανακαλύψεις στο FAVELA και σίγουρα θα ξεχωρίσεις τα MINKPINK από την μακρινή Αυστραλία για τα exclusive prints, την vintage άποψη τους και την πρωτοτυπία τους. Θα σε κερδίσουν τα παπούτσια Jeffrey Campbell που ως γνωστόν διαφέρουν, ξεχωρίζουν και σου προσφέρουν την άνεση που επιθυμείς στην καθημερινότητα σου.

Τσάντες σε εξαιρετικές τιμές με σύμμαχο τον εντυπωσιασμό! Προνόμιο για τις online αγορές σας, η δωρεάν αποστολή και επιστροφή, για αλλαγή ή και επιστροφή χρημάτων καθώς και η πληρωμή με αντικαταβολή εκτός από πιστωτική κάρτα και paypal. Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις ειδικές τιμές και τα προνόμια των μελών μας καθώς και όλα τα νέα μας -THIS IS FAVELA  ένας και μοναδικός Fashion προορισμός… Επιπλέον καθημερινό κους κους, νέα για τους αγαπημένους σας celebrities, μουσική και tips!!!

Favela_Fashion