MINI IN THE BOX

mini in the boxΤο MiniInTheBox διαθέτει χιλιάδες προϊόντα σε απίστευτες τιμές χονδρικής. Με μια γρήγορη ματιά στο site μας θα δείτε μια τεράστια γκάμα από πρώτης τάξεως προϊόντα, ηλεκτρονικά, προσαρμοσμένα είδη ένδυσης, ή αθλητικό εξοπλισμό.

Το MiniInTheBox είναι μια παγκόσμια ηγετική επιχείρηση στην πώληση blueribbon καταναλωτικών αγαθών από το 2006. Από τη στιγμή που ιδρύθηκε MiniInTheBox, το όραμά μας ήταν να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αγοράζουν και να πωλούν online. 

Όποιος κι αν είστε, και όπου κι αν βρίσκεστε, το MiniInTheBox προσφέρει την ίδια τιμή σε όλους: τη χαμηλότερη δυνατή. Είτε είστε ένας χονδρέμπορος που κοιτάζετε για να αυξήσετε τα έσοδά σας, ο λιανοπωλητής που αρνείται να καταβάλει τις υψηλές τιμές στη χώρα σας, ή ένας αγοραστής που θέλει να πάρει στα χέρια του τα τελευταία προϊόντα, το MiniInTheBox παρέχει ταχύτατες υπηρεσίες και τιμές χονδρικής. 


Αγοράζοντας απευθείας από ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο Κινέζων κατασκευαστών χονδρικής, μπορούμε να διατηρήσουμε το κόστος χαμηλό, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα.

Εξυπηρετούμε πελάτες από περισσότερες από 50 χώρες, και εξακολουθούμε να μεγαλώνουμε. Αλλά το όραμά μας δεν θα αλλάξει: Ένας κόσμος, μια τιμή.

MiniInTheBox_Dealsites