Z MALL

zmall
To Ζ-mall είναι ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του στις αρχές του 2010. Δημιουργήθηκε από ανθρώπους με επιτυχημένη πορεία εδώ και 30 χρόνια στον χώρο της μόδας, σε όλα τα επίπεδα, από σχεδιαστές και buyers έως επιχειρηματίες και πλαισιώθηκε από συνεργάτες με εξειδίκευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. 

Δημιουργήθηκε έτσι ένα πολύ εύχρηστο site, με πολλές επιλογές για τον χρήστη στην εύρεση ειδών ενώ διαθέτει και επιλογή live help. To Z-mall εδρεύει σε ένα χώρο 3000 τ.μ. στο Κορωπί της Αττικής. Ο σκοπός και το όραμα των ιδρυτών είναι να καθιερωθεί το Z-mall σαν ο απόλυτος προορισμός on-line αγορών για τις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων. 

Περισσότεροι από 10000 κωδικοί προϊόντων, 250 επώνυμων Brands είναι διαθέσιμοι για τον επισκέπτη του Z-mall δημιουργώντας έτσι την μεγαλύτερη ποικιλία που μπορεί να συναντήσει κανείς σε κατάστημα στην Ελλάδα. 

Στα ήδη υπάρχοντα τμήματα του Z-mall προστέθηκαν και τμήμα ειδών δώρου, τμήμα gadgets, τμήμα ειδών σπιτιού καθώς και τμήμα χαρτικών ειδών. Όλα τα είδη είναι ετοιμοπαράδοτα. Το γεγονός αυτό συμβάλλει στην άριστη εξυπηρέτηση που απολαμβάνουν οι πελάτες του Z-mall αφού όλα τα προϊόντα παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας. 

Με αυτόν τον τρόπο το Z-mall αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ηλεκτρονικών καταστημάτων, τα οποία αδυνατώντας να έχουν τα προϊόντα στις αποθήκες τους δίνουν πραγματικές ημερομηνίες παράδοσης πολύ μεγαλύτερες.

ZMall_Sportswear