THE ART OF COLOUR

the art of colourΗ εταιρία The art of colour ιδρύθηκε το 1994 από τον κο Κωνσταντίνο Ράπτη με 21χρονη δράση και εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής τέχνης και από την ανάγκη του να δημιουργήσει μια εταιρία καλλυντικών προϊόντων με διαφορετική επαγγελματική κουλτούρα. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Αιγάλεω σε ένα τριώροφο κτίριο και επί της οδού Αγ. Γεωργίου 27 & Ηρακλείτου. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, τελειόφοιτοι ανωτάτων σχολών, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία συντονίζοντας τη δράση του.

Το δίκτυο πωλήσεων της The art of colour είναι ικανό να εξυπηρετήσει όλες τις γωνίες της Ελλάδος. Χρησιμοποιώντας την πλέον σύγχρονη μηχανογραφική υποστήριξη και ασύρματη επικοινωνία, το προσωπικό της The art of colour έχει στη διάθεσή του όλα τα κατάλληλα εφόδια που του επιτρέπουν να δίνει άμεση λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη δημιουργηθεί με ταχύτητα και πλήρη αποτελεσματικότητα.

Στόχος της The art of colour δεν είναι απλά να πουλήσει αλλά να συναντήσει τις ανάγκες των πελατών της προσφέροντάς τους εκτός από προϊόντα ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών, μια σειρά από εξαίρετης ποιότητας υπηρεσίες. Η εξέλιξη ενός κομμωτή σε ένα σύγχρονο επαγγελματία είναι φροντίδα της The art of colour.

TheArtOfColour_Cosmetics