TIME CENTER

time centerΗ Time Center Α.Ε. ιδρύθηκε το 1910 με σκοπό την διανομή επωνύμων ωρολογίων στην Ελληνική αγορά. Συνεχίζοντας την παράδοση, αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες εμπορίας ωρολογίων στην Ελλάδα, αντιπροσωπεύοντας επώνυμα προϊόντα ωρολογοποιίας.

Στόχος της εταιρείας είναι να υποστηρίζει αποτελεσματικά τους πελάτες και τα προϊόντα της, να βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της και να εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς. Είναι πολύ σημαντικό ότι όλα τα προϊόντα καλύπτονται από διεθνείς εγγυήσεις. Επίσης, οι συλλογές των οίκων που αντιπροσωπεύει η Time Center καλύπτουν μία μεγάλη γκάμα προτιμήσεων. Ειδικότερα κατέχει την αποκλειστική διανομή για την Ελλάδα των ακόλουθων Οίκων:

Nautica
Timberland
Timex
Marc Ecko

Το Timecentershop αποτελεί την ηλεκτρονική εκδοχή του καταστήματος λιανικής της εταιρείας επί της Βουλής 16 στο Σύνταγμα.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα ρολογιών χειρός online, τις πιο γνωστές μάρκες καθώς και τις μάρκες που η Time Center αντιπροσωπεύει. Tissot, Longines, Michael Kors, Diesel, Nautica, Timberland και άλλες 31 μάρκες εκπροσωπούνται από το κατάστημά μας, σε μια μεγάλη γκάμα από μοντέλα. Με ανταγωνιστικές τιμές, την ποιότητα που το Timecentershop προσφέρει και τον μοντέρνο σχεδιασμό του, το eshop της Time Center αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την αγορά ενός ρολογιού.

TimeCenter_Jewellery