PAOK TICKETS


H ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει μια εύκολη λύση για την αγορά εισιτηρίου online.

Για την αγορά εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας απαιτείται η χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA ή ΜΑSTERCARD και η πληρωμή του ποσού γίνεται εφάπαξ. Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.
Με τη λειτουργία Print@Home αποφεύγετε τις ουρές στα εκδοτήρια, καθώς μπορείτε να εκτυπώσετε μία απόδειξη (voucher) του εισιτηρίου σας σε απλό χαρτί Α4. Σε κάθε voucher υπάρχει ένα μοναδικό barcode το οποίο περνάτε από τον σαρωτή (scanner) του συστήματος ελεγχόμενης πρόσβασης της εγκατάστασης (τουρνικέ) κατά την είσοδό σας.

Εισιτήρια διαρκείας 2015-16: Με τις τιμές να παραμένουν σταθερές, τις εκπτώσεις για όσους ανανεώσουν την παρουσία τους στην Τούμπα να μεγαλώνουν και τα προνόμια να αυξάνονται, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 01 Ιουλίου  2015 αρχίζει η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2015-2016.

PaokTickets_More