GET COFFEE

get coffeeΤο getcoffee είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται κυρίως στις έτοιμες λύσεις καφέ, όπως συμβατές κάψουλες για διάφορα συστήματα μηχανών καφέ, στην Ελληνική αγορά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάψουλες καφέ και ροφημάτων, συμβατές με το σύστημα Dolce Gusto της Nestle για οικιακή χρήση, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα. 

Οι κάψουλες που προσφέρουμε κατέχουν ισχυρό προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσο αναφορά την ποιότητα, αφού περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα καφέ μέσα σε μια συμβατή κάψουλα Dolce gusto ή Nespresso. Οι κάψουλες αυτές αποτελούν μια σύγχρονη εναλλακτική επιλογή για τον οικιακό χρήστη. Υπάρχει μεγάλο εύρος επιλογής καφέ όπως espresso, decafeine, καπουτσίνο, βιολογικό αλλά και ροφημάτων όπως (σοκολάτας, πράσινο τσάι, μέντα, χαμομήλι, τίλιο) για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.

Το e-shop μας έχει σχεδιαστεί με βάση την απλότητα, την αξιοπιστία και τη φιλικότητα ως προς το χρήστη σε όλα τα επίπεδα. Είναι φιλικό προς όλες τις φορητές συσκευές, με συνεχή ενημέρωση ως προς τις νέες τάσεις της τεχνολογίας. Δυνατό μας σημείο είναι η ειλικρίνεια και το ενδιαφέρον που αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη μέσα από το e-shop μας.