MISS MAD

miss madΗ επιχείρηση Miss Mad ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2008, με πρωταρχικό σκοπό τη σχεδίαση κοσμημάτων υψηλής αισθητικής. Από τον Οκτώβριο του 2014 η επιχείρηση Miss Mad έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της δημιουργικής κατασκευής χειροποίητων κοσμημάτων με στόχο τη  βέλτιστη παραγωγή προϊόντων, συνδυάζοντας πρώτες ύλες άριστης ποιότητας και σύγχρονες σχεδιαστικές τεχνικές.

Σήμερα, η επιχείρηση, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς, αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προωθήσει τα προϊόντα της τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στην αγορά του εξωτερικού, διευρύνοντας το πελατολόγιο της και ταυτόχρονα αυξάνοντας τις ποιοτικές απαιτήσεις των προϊόντων της.  

Το ηλεκτρονικό λιανικό εμπόριο αποτελεί το συνδετικό ιστό μεταξύ του ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο αποτελεί το δίαυλο επικοινωνίας με τους πελάτες  δίνοντας τους τη δυνατότητα να πραγματοποιούν με ασφάλεια, άμεσα και γρήγορα τις συναλλαγές τους σε ένα εύχρηστο, πλήρες και ευπαρουσίαστο ιστότοπο.