PARABITA

parabitaO απόλυτος προορισμός για plussizeclothingΜια νέα εποχή γι’ ένα αγαπημένο brand μόλις ξεκίνησε! Τα καταστήματα λιανικής Vertice και το online shop ΧLcloset ενώνονται κάτω από ένα κοινό brand…

Parabita: ένα όνομα, θηλυκό και ξεχωριστό στο άκουσμά του, εμπνευσμένο από την Αφροδίτη της Parabita *

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της plussize ένδυσης, η ελληνική αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Vertice και το XLcloset, το πρώτο e-shop για γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη στην ελληνική αγορά, αποτελούν τον απόλυτο προορισμό ένδυσης για όλες τις γυναίκες που σέβονται και αγαπούν το σώμα τους.

Τιμώντας την εμπιστοσύνη των γυναικών όλα αυτά τα χρόνια, το νέο brandname Parabita με το motto Fashion Unlimited σηματοδοτεί το πέρασμα της εταιρείας σε μια νέα εποχή που δεν βάζει όρια στο πάθος για τη μόδα. Ένα brand που μπορεί να σταθεί ανάμεσα στα διεθνή brands γυναικείας μόδας.

Στόχος των ανθρώπων της Parabita είναι να προτρέψουν τη σύγχρονη, μοντέρνα γυναίκα με καμπύλες να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό της και να αναδείξει τα καλύτερα του στοιχεία, ικανοποιώντας πάντοτε και τα πιο απαιτητικά τους γούστα.

Στα καταστήματα Parabita και το website parabita.com μπορείτε να βρείτε ρούχα σχεδιασμένα για να κολακεύουν και να αναδεικνύουν τις γραμμές των γυναικών που επιθυμούν να συνδυάσουν την κομψότητα με την άνεση.