BEAUTENET

beautynetΤο BEAUTENET συνδυάζει την εμπειρία του shopping με ένα διαδραστικό ψηφιακό περιοδικό, μια πρωτότυπη ιδέα που κέντρισε το ενδιαφέρον των beauty addicts στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από την πρώτη στιγμή. Σε αυτό θα ανακαλύψετε όλα τα τελευταία νέα στη μόδα, το μακιγιάζ, την περιποίηση, καθώς και τάσεις, συμβουλές και συνεντεύξεις από ειδικούς του χώρου της ομορφιάς.

Μπαίνοντας στην κεντρική σελίδα (home page) του BEAUTENET θα δείτε το εξώφυλλο του ηλεκτρονικού περιοδικού–σε ελληνική ή αγγλική έκδοση. Με ένα απλό «κλικ» μπαίνετε σε έναν μαγικό ψηφιακό κόσμο που σας επιτρέπει την στιγμή που «ξεφυλλίζετε» το περιοδικό σας να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν (καλλυντικά, αξεσουάρ και αρώματα).

Φυσικά, μπορείτε πάντα να περιηγηθείτε και να κάνετε shopping από την πλατφόρμα του Beautenet.com. Οι αγορές θα φτάσουν απευθείας στην πόρτα σας μέσα σε κομψές, αρωματισμένες συσκευασίες που και αυτές δίνουν το ξεχωριστό στίγμα του BEAUTENET!

Επιπλέον, με τις αγορές σας συγκεντρώνετε πόντους στην ειδικά διαμορφωμένη για σας ψηφιακή κάρτα επιβράβευσης τους οποίους μπορείτε αργότερα να εξαργυρώσετε με προϊόντα που έχουν επιλέξει οι beauty editors του περιοδικού. Τέλος μπαίνοντας στο VIP CLUB του BEAUTENET αποκτάτε αυτόματα μοναδικά προνόμια όπως προσκλήσεις σε special events, διαγωνισμούς και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Δεν είναι απλά ένας online beauty προορισμός: Είναι ο απόλυτος προορισμός Ομορφιάς, που θα κάνει το ταξίδι σας στον κόσμο της πολυτέλειας μοναδικό και πιο απολαυστικό από ποτέ!

Ο ψηφιακός κόσμος του BEAUTENET είναι υπέροχα όμορφος και μόνο ένα κλικ μακριά σας!