E-FOOD

e-foodΤο e-food είναι το μεγαλύτερο δίκτυο online παραγγελίας φαγητού στην Ελλάδα και παρέχει τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να παραγγείλει κάποιος φαγητό delivery.

Το e-food είναι μόνη εταιρεία που συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες αλυσίδες όπως Pizza Fan, KFC, Pizza Hut και Πίττα του Παππού αλλά και με περισσότερα από 200 συνοικιακά εστιατόρια στην Αθήνα καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες όλων των πελατών.

Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις να περιγράψουν την πολυτέλεια του να έχεις κάποιον να σου μαγειρεύει ακριβώς ότι θες, ακριβώς όπως το θες και να στο φέρει εκεί ακριβώς που βρίσκεσαι. Εξαίσιο. Υπέροχο. Εξαιρετικό. Μάλλον υπάρχουν λέξεις τελικά. Είναι απλά απίστευτο. Αλήθεια είναι.

Μπορεί να μην έχεις χρόνο να τρως κάθε μέρα σε φανταστικά εστιατόρια. Έχεις δουλειές, super market, ζωή. Εκεί κάπου έρχεται το e-food και με τρεις μόνο κινήσεις μπορείς να έχεις στην πόρτα σου ότι ώρα θες το φαγητό που ονειρεύεσαι!

Το να παραγγέλνεις από το τηλέφωνο δεν είναι και το καλύτερο σου και το καταλαβαίνουμε. Μπορεί να σου κόψει και την όρεξη αυτή η αναμονή. Το κακό σήμα στο κινητό. Ο άνθρωπος στην άλλη μεριά της γραμμής. Το φαγητό που θα έρθει και δεν θα είναι αυτό που ήθελες.

Με το e-food αυτά μπορείς να τα ξεχάσεις. Εκατοντάδες εστιατόρια, χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες και εκατοντάδες χιλιάδες παραγγελίες.