GAMESCOM

gamescomTo GamesCom είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που ειδικεύεται στο gaming και σε προϊόντα ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους με γνωστά προϊόντα όπως LEGO, KAISSA, PLAYSTATION, NINTENDO κ.ά.

Είναι στις πρώτες προτιμήσεις των online αγορών ηλεκτρονικών παιχνιδιών και όχι μόνο, με αδιάκοπη σταδιακή αύξηση κάθε χρόνο και παρουσία στο internet από το 2007. Αριθμεί 26000 likes στο facebook και συνεχώς αυξάνεται. Προσφέρει όλους τους τρόπους πληρωμής στο αγοραστικό κοινό, έως και 12 άτοκες δόσεις, πολύ χαμηλά έξοδα μεταφοράς και δωρεάν την υπηρεσία της αντικαταβολής. Το GamesCom βρίσκεται στα 1000 πιο δημοφιλή site στην Ελλάδα βάση (ALEXA.COM). 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σύγχρονο, εύκολο στον χρήστη, φιλικό σε mobile συσκευές με responsive εικαστικό και μεγάλο του ατού το πραγματικό online απόθεμα του. Χαρακτηριστικό της επιτυχίας του site με μεγάλο αριθμό online παραγγελιών ότι απευθύνεται ως επί το πλείστον σε κοινό εξοικειωμένο με τις δικτυακές αγορές με προϊόντα όπως Playstation 4, Xbox One και παιχνίδια υπολογιστών.