MAMASHOME

mamashomeΗ ελληνική εταιρία Mamashome εισχωρεί στην αγορά μ' ένα από τα μεγαλύτερα online σούπερ μάρκετ της Ευρώπης και υπόσχεται ν' αλλάξει για τα καλά τα έως τώρα δεδομένα στο εγχώριο λιανικό εμπόριο.

Στο Mamashome μπορείτε να ψωνίσετε ακριβώς αυτό που θέλετε, χωρίς να χάνετε χρόνο και χρήμα με περιττές μετακινήσεις και χωρίς να ''σπάτε το κεφάλι σας'' αναζητώντας τις καλύτερες προσφορές! Η προϊοντική ποικιλία θα είναι διαφορετική από ότι είχαμε δει έως σήμερα στον εγχώριο κλάδο των σούπερ μάρκετ, καθώς θα υπάρχουν μεγάλες, οικονομικές συσκευασίες όχι μόνο σε επιλεγμένα είδη αλλά σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Επιπλέον, τα προϊόντα θα αποστέλλονται στους πελάτες την ίδια μέρα της παραλαβής τους, ως εκ τούτου θα εξασφαλίζεται το 100% της φρεσκάδας τους και δεν θα υπάρχουν απώλειες στην αλυσίδα ψύξης.

Θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη ότι η ποικιλία κρεάτων και κάβας θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς έχουν επιλεχθεί οι καλύτερες φάρμες από κάθε χώρα, με την κορυφαία ποιότητα κρεάτων παγκοσμίως. Αναφέρουμε ενδεικτικά, μοσχάρια Σκωτίας και Ιρλανδίας, τα βοοειδή από το Κάνσας, την Αργεντινή και τη Βραζιλία, τα χοιρινά Γαλλίας, τα Ιταλικά αλλαντικά ΠΟΠ και ασφαλώς τα εκλεκτής ποιότητας ελληνικά κρέατα και πουλερικά καθώς επίσης και μία μεγάλη ποικιλία ελληνικών αγροτικών προϊόντων, απόδειξη της διάθεσης και δέσμευσης της Mamashome να στηρίξει την ελληνική παραγωγή!

Όσον αφορά στην κάβα, θα υπάρχουν πάνω από 300 διακεκριμένες ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, ενώ την ίδια στιγμή θα είναι διαθέσιμες προτάσεις από ειδικούς συμβούλους οινολόγους, οι οποίοι θα καθοδηγούν τις επιλογές των ποτών, ανάλογα με το φαγητό και τις εκάστοτε γεύσεις.