VIDAXL

Η VidaXL είναι ένα διεθνές διαδικτυακό κατάστημα με έδρα στην Ολλανδία, όπου μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε για το σπίτι σας, τον κήπο, το γκαράζ και έργα DIY (Φτιάξτο μόνος σου). Η ιδέα βασίζεται στο να προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, δίνοντας την δυνατότητα στους ανθρώπους να «ζήσουν με λιγότερα». 

Με τη χρήση απλών λύσεων για την μείωση του κόστους, που δεν επηρεάζουν όμως αρνητικά την ποιότητα των προϊόντων, είμαστε σε θέση να κάνουμε τα προϊόντα μας προσιτά σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Όλες οι διαδικασίες από την εξέλιξη του προϊόντος και την αγορά, το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, μέχρι την αλυσίδα εφοδιασμού και την εξυπηρέτηση των πελατών, είναι στα χέρια μας. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούμε πλήρη έλεγχο της λειτουργικότητας, της ποιότητας και του κόστους των προϊόντων μας.

Η γκάμα των προϊόντων μας αποτελείται από προϊόντα του οίκου μας και προϊόντα που προέρχονται από επιλεγμένες εταιρίες που μοιράζονται τις ίδιες αρχές με τις δικές μας. Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει τις καθημερινές δραστηριότητες όπως τον ύπνο, το φαγητό, την χαλάρωση και την κοινωνικοποίηση, εργασίες για την βελτίωση του σπιτιού και του κήπου, καθώς και προϊόντα για ειδικότητες όπως η προσωπική φροντίδα και περιποίηση, η φωτογράφιση, και η επισκευή αυτοκινήτων.