WEARHOUSE

wearhouseΤο WearHouse είναι η ηλεκτρονική εξέλιξη ενός φυσικού καταστήματος που από το 1981 δραστηριοποιείτε στο χώρο της επώνυμης ένδυσης και υπόδησης.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τη βαριά μας κληρονομιά στο casual ύφος, στο WearHouse θα μπορέσει ο καθένας να βρει σε πολύ μεγάλη ποικιλία παντελόνια jeans, jackets, t-shirts, hoodies αλλά και άλλες προϊοντικές κατηγορίες σε brands όπως levis, lee, staff κ.α.

Παρακολουθώντας όμως τις τάσεις της μόδας, διανθίσαμε τα τελευταία 10 χρονιά της πορείας μας, με εάν επιπλέον ύφος, τις συλλογές μας, δηλαδή με μια πιο street wear πινελιά τόσο στην κατηγορία των sneakers και του apparel όσο και στα αξεσουάρ με μεγάλα brands όπως adidas, vans, converse, fred perry, timberland αλλά και herschel & mi pac αντιστοίχως, σε μοναδικές τιμές και μεγάλες προσφορές.

Τέλος, το WearHouse αποτελώντας μια προέκταση του φυσικού μας καταστήματος είναι σχεδιασμένο για να ναι πλήρως φιλικό και εύχρηστο προς τον κάθε χρήστη διασφαλίζοντας με ασφάλεια την κάθε του συναλλαγή και παρέχοντας την ευγενική υποστήριξη του προσωπικού μας σε οποία τηλεφωνική βοήθεια ζητήσει.