DE-SIGN IT

de-sign itΣτο De-sign it, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δώρων τα οποία είναι μοντέρνα, χρήσιμα, πρακτικά, διασκεδαστικά, για όλες τις ηλικίες και κυρίως αντικείμενα που μπορείτε να προσαρμόσετε τα εικαστικά σας όπως επιθυμείτε, ώστε εμείς να τα κάνουμε πραγματικότητα!

Πλέον σας προσφέρουμε την δυνατότητα να διακοσμήσετε και να δημιουργήσετε εσείς πάνω στα δώρα που επιθυμείτε. Στο De-sign it εσείς γίνεστε ο καλλιτέχνης σε 3 απλά βήματα, πρώτα διαλέγεις το αντικείμενο, δεύτερο επιλέγεις την φωτογραφία της επιλογής σου και τρίτον το εφαρμόζεις όπως θες εσύ. Απλά αφήστε τη δημιουργικότητά σας να σας καθοδηγήσει.

Η ονομασία του e-shop είναι η πιο ακριβής περιγραφή των δυνατοτήτων που σας δίνονται μέσω της ιστοσελίδας μας. Δημιουργείστε μοναδικά δώρα σχεδιάζοντας πάνω στο αντικείμενο που έχετε διαλέξει, επιλέγοντας εικόνες, φωτογραφίες ή σχέδια από την Συλλογή Εικόνων μας ή ανεβάστε τις δικές σας από τα προσωπικά σας άλμπουμ. Δώρα όπως τα θέλετε εσείς. Gifts your way.

Η διαδικασία "GO CREATE" είναι απλή και διασκεδαστική. Παίξτε και δοκιμάστε νέους συνδυασμούς. Μόλις ολοκληρώσετε το σχεδιασμό του δώρου σας με τα εργαλεία εφαρμογής που έχουμε online, απλά χαλαρώστε και απολαύστε το... Το δημιούργημα σας είναι στο εργαστήριο μας, όπου με υψηλή δεξιότητα προετοιμάζεται το τελικό προϊόν που σύντομα θα είναι στα χέρια σας.