NOBACCO

nobaccoΗ NOBACCO ιδρύθηκε το 2008 με σκοπό τη δημιουργία και εμπορία προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου που μπορούν να προσομοιώσουν την ευχαρίστηση του καπνίσματος. Από την έναρξή της η εταιρεία προσανατολίστηκε στην κατασκευή και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό τη μέγιστη ικανοποίηση του κοινού στο οποίο απευθύνεται.

Η προτεραιότητα στην ποιότητα και τις ανάγκες των πελατών είναι το στοίχημα που μας έχει οδηγήσει στην μέχρι τώρα πορεία μας. Η NOBACCO παραμένει στην κορυφή του ανταγωνισμού τα τελευταία 5,5 χρόνια, δίνοντας το δικό της στίγμα στο χώρο του ηλεκτρονικού καπνίσματος, βρισκόμενη στην πρώτη γραμμή της ασφάλειας, του σχεδιασμού και της διάδοσης του μηνύματος για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα.

Με την διαρκή έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών στον τομέα "Ηλεκτρονικό τσιγάρο" προσπαθούμε να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε μια μεγάλη ποικιλία ηλεκτρονικών τσιγάρων, που τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά θα καλύπτουν την ποικιλομορφία των αναγκών του αγοραστικού μας κοινού.

Παρέχουμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στο αγοραστικό κοινό, ώστε να συνδυάζεται όσο το δυνατόν περισσότερο η ευκολία στην χρήση του προϊόντος, με την εμφάνιση, την καλαισθησία και την αποτελεσματικότητα.

Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι για την NOBACCO ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας. Η σχέση, η επαφή και η επικοινωνία με τον πελάτη, δεν σταματά ποτέ. Είμαστε κοντά του από την πρώτη στιγμή που θα αποφασίσει να ενημερωθεί για το ηλεκτρονικό μας τσιγάρο και παραμένουμε πάντα δίπλα του σε όλη την "ατμιστική" του πορεία.

Nobacco_Health