WOOB.GR

woobTo woob δημιουργήθηκε από την ομάδα του BeautyBazaar, του πρώτου portal προσφορών αποκλειστικά για γυναίκες. Έχοντας αποκτήσει ένα φανατικό κοινό και ένα σημαντικό μερίδιο αγοράς στις γυναίκες ηλικίας 18-45 ετών, αλλά και την εμπειρία που απαιτείται για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, αποφασίσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αισθητικής με τις οποίες έχουμε καλομάθει τους επισκέπτες μας σε ένα ευρύτερο κοινό, με όραμα να ανταποκριθούμε δυναμικά και στο χώρο του group buying στο σύνολό του και να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε για εσάς εκπληκτικές ευκαιρίες στην πόλη σας, που διαφορετικά δεν θα ήταν δυνατό να απολαύσετε.

Τι προσφέρουμε
Δεν ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν. Μπορούμε να ταυτιστούμε μαζί σας και στόχος μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά μόνο ότι θα θέλαμε να αγοράσουμε και εμείς σαν καταναλωτές στις πιο απίστευτες τιμές. Όμως δεν μένουμε μόνο στην τιμή. Όσο σημαντικό είναι να παρέχουμε τις πιο φθηνές τιμές της αγοράς, άλλο τόσο σημαντική θεωρούμε την ποιότητα αυτού που προσφέρουμε. Αν δεν είναι αυτό που πρέπει να είναι, τότε η χαμηλή τιμή αποκτά δευτερεύουσα σημασία.
Πολύ καλό για να είναι αληθινό? Όχι εδώ! Γιατί στο woob, πρώτα δοκιμάζουμε και μετά ανεβάζουμε!

Γιατί WOOB?
Πολλοί οι λόγοι, όμως οι κυριότεροι είναι οι εξής:
Καθημερινά παρουσιάζουμε συνεργαζόμενες εταιρείες με τις οποίες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μοναδικές προσφορές για διασκέδαση, ταξίδια, υπηρεσίες ομορφιάς, περιποίησης και υγείας, φανταστικά προϊόντα που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν και άλλα που δεν γνωρίζατε ότι μπορείτε να τα αποκτήσετε τόσο φθηνά, απίθανα πακέτα για να καλλιεργήσετε τα hobby σας και να ικανοποιήσετε τις πιο μεγάλες επιθυμίες σας. Μέσω του woob, θα εκπλαγείτε με τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να “γνωρίσετε” την πόλη σας και να αποκτήσετε αξέχαστες εμπειρίες με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Προσφέρουμε τιμές που δεν θα βρείτε αλλού. Όχι, δεν κάνουμε μαγικά, αλλά στηριζόμαστε στην μαζική αγοραστική δύναμη του κοινού μας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε συμφωνίες για προσφορές που διαφορετικά δεν θα ήταν εφικτές. Αποτέλεσμα; Μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε όλοι μαζί Group Buying Therapy!

@#$%^&*(#%$@! Δεν σας έχει έρθει ποτέ να σπάσετε το πληκτρολόγιό σας (ή το τηλέφωνο) με την εξυπηρέτηση που “απολαμβάνετε”, αφού κάνετε μια ηλεκτρονική αγορά? Και σε εμάς! Και επειδή δεν μας άρεσε, φροντίζουμε να είμαστε δίπλα στον πελάτη μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά. Στο woob δεν υπάρχουν αναμονές στο τηλέφωνο!
Δεν είναι εδώ ο αρμόδιος!
Λυπάμαι δεν μπορώ να σας εξυπηρετήσω!
Κρίμα αλλά είναι δικό σας σφάλμα!
Το πρόβλημα είναι ότι δεν διαβάσατε σωστά τα ψιλά γράμματα!
Λυπάμαι, η προθεσμία έληξε πριν 10 λεπτά!
Κάποιες απαντήσεις που δεν θα πάρετε ποτέ από εμάς. Γιατί γνωρίζουμε, τα έχουμε περάσει και κάνουμε τα πάντα να μη χρειαστεί να τα περάσετε και εσείς. Απαντάμε στο τηλέφωνο αμέσως, ο αρμόδιος είναι πάντα εδώ και απαντάμε στα email μας άμεσα.

Δεν υπάρχουν παγίδες, κρυφές χρεώσεις και δυσνόητοι όροι στις προσφορές μας. Εκτός από αυτούς που μας υποχρέωσαν να συμπεριλάβουμε στους όρους χρήσης οι δικηγόροι μας, αλλά συνήθως τους αγνοούμε γιατί δεν τους συμπαθούμε και τόσο. Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι απέναντι στον πελάτη μας, να απολαμβάνει την εμπειρία που του προσφέρουμε, όχι να βγάζει μεγεθυντικό φακό για να διαβάσει τα ..ψιλά γράμματα

Προσφέρουμε ένα φρέσκο και εύχρηστο περιβάλλον, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει αυτό που τον ενδιαφέρει, χωρίς να χάνεται από μενού σε μενού. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύστημα πλοήγησης που θα χρησιμοποιείται από τον καθένα διαισθητικά, απλά και άμεσα.

Φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας και προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς στη χώρα και παγκοσμίως (VISA, Mastercard, Alpha bank, Paypal), προκειμένου η ασφάλεια των ευαίσθητων προσωπικών σας δεδομένων να είναι πάντοτε εξασφαλισμένη.

Woob_Dealsites