LIVE DEAL

live dealΤο LiveDeal ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010 σαν μέρος της "The Point", μία πλατφόρμα για συλλογική δράση, όταν συνειδητοποιήσαμε ότι ο καλύτερος και αποδοτικότερος τρόπος για να "μεγαλώσει" μία επιχείρηση σήμερα, είναι να καταφέρει να δώσει κάτι συναρπαστικό στους πελάτες της και να την συζητάνε. Το LiveDeal δίνει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα να το κάνουν! Αποτελείται αποκλειστικά από έμπειρους ανθρώπους στο χώρο της διαφήμισης, του internet marketing και του ελληνικού e-commerce.

Προσφέρουμε καταπληκτικές προσφορές κάθε μέρα, από προσεκτικά επιλεγμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται με εστιατόρια, χώρους διασκέδασης, αθλητικά events, ξενοδοχεία, spa, σινεμά, θέατρα, σχολές χορού, φροντιστήρια και άλλα πολλά....

Το LiveDeal είναι από τα πρώτα sites ημερησίων προσφορών που ξεκίνησαν στην Ελλάδα και έχει καταφέρει να μπορεί να συνεργάζεται με τις καλύτερες επιχειρήσεις. Έτσι, μπορείτε π.χ. την Τρίτη, να δοκιμάσετε Sushi και Spring Rolls σε ένα καταπληκτικό κινέζικο εστιατόριο που βρίσκεται στη Πόλη σας, αλλά δεν το γνωρίζατε και την Παρασκευή, να πείτε αντίο στην κουραστική εβδομάδα που μόλις πέρασε, σε ένα μοδάτο club, πίνοντας το αγαπημένο σας ποτό...και όλα αυτά σχεδόν δωρεάν.

Το LiveDeal είναι σε θέση να σας προσφέρει αυτές τις καταπληκτικές εκπτώσεις - προσφορές, γιατί η δύναμή του μεταφράζεται σε αριθμούς. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να δώσουν χαμηλότερη τιμή για μία υπηρεσία τους, αν αυτό σήμαινε ότι θα δουν περισσότερους νέους πελάτες να καταφθάνουν στη πόρτα τους (ή παλιούς πελάτες, όπου θα τους επισκέπτονταν πιο συχνά).

LiveDeal_Dealsites