LORD OF THE DEALS

lord of the dealsΤο LordoftheDeals καθημερινά παρέχει στα μέλη του την δυνατότητα να αγοράζουν μεγάλες προσφορές από επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Οι εκπτώσεις που παρέχουμε στα μέλη μας φτάνουν το 90% και βασίζονται στην δυνατότητα που έχει το LordoftheDeals να εξασφαλίζει στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έναν ελάχιστο αριθμό αγοραστών.Σε περίπτωση που επιτευχθεί ο προαπαιτούμενος αριθμός αγοραστών, οι πελάτες απολαμβάνουν μοναδικά Deals σε εκπληκτικά οικονομικές τιμές και οι επιχειρήσεις κερδίζουν ένα ρεύμα μαζικής προσέλευσης πελατών σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. 

Το LordoftheDeals δημιουργήθηκε με στόχο να κάνει την ζωή μας καλύτερη και πιο οικονομική. Δημιουργούμε για εσάς μια ημερήσια προσφορά που σας δίνει την ευκαιρία να δείτε, να γευτείτε, να αγοράσετε ότι καλύτερο υπάρχει στην πόλη και στην πλέον οικονομική τιμή. Παρά την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε κανείς μας δεν θέλει να σταματήσει να απολαμβάνει τις χαρές της ζωής, είτε πρόκειται για ένα γεύμα σε ένα όμορφο εστιατόριο είτε για την περιποίηση του σώματος μας. 

Οι προσφορές οι οποίες πραγματευόμαστε ανήκουν σε μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων ώστε κάθε ημέρα να είστε σε θέση να επιλέξετε κάτι διαφορετικό για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα υπό την μορφή δώρου. Εάν αρκετοί άνθρωποι αγοράσουν την προσφορά, τότε όλοι την απολαμβάνουν, στην αντίθετη περίπτωση κανένας δεν χρεώνεται και φυσικά η προσφορά παύει να ισχύει.

LordOfTheDeals_Dealsites