LE FONTE

le fonteΤα καταστήματα Le Fonte Group Stores αποτελούν μία από τις σημαντικότερες και παλαιότερες αλυσίδες καταστημάτων με εξειδίκευση στον τομέα του γυναικείου-ανδρικού εσωρούχου και της κάλτσας. Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε διαρκώς προϊόντα υψηλής ποιότητας από τους καλύτερους εγχώριους και μη προμηθευτές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Οι εταιρείες μας δραστηριοποιούνται τόσο στην πώληση λιανικής μέσω του δικτύου καταστημάτων μας, όσο και στην χονδρική πώληση και τις εισαγωγές. Στα πλαίσια της εξέλιξης του το Le Fonte Group Stores ίδρυσε το ηλεκτρονικό του κατάστημα βασισμένο στα πρότυπα ων μεγαλύτερων ηλεκτρονικών καταστημάτων του κόσμου

Σε μία διαρκή αναζήτηση ανάμεσα από πολλούς προμηθευτές και αμέτρητα δειγματολόγια, πρωταρχικός στόχος μας είναι να επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο προσιτές τιμές, έτσι ώστε να φτάνουν σε εσάς μέσω των καταστημάτων μας. Απευθυνόμαστε, σε γυναίκες και άνδρες με άποψη και μια σχέση πάθους με αυτό που αποκαλούμε “exclusive underwear & footwear”.

Οι συλλογές μας ανανεώνονται διαρκώς με νέα προϊόντα και διαφοροποιούνται ανάλογα τη σεζόν. Έτσι, το φθινόπωρο θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από εσώρουχα των πιο γνωστών σχεδιαστών, διαφορετικές εκδοχές σε στυλ και ύφος από πυτζάμες  και homewear, ενώ το χειμώνα θα μείνετε έκπληκτοι από την τεράστια ποικιλία σε καλσόν, κάλτσες και αξεσουάρ που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Την άνοιξη αλλάζουμε ύφος και διάθεση προσφέροντας πιο «ελαφριά» εσώρουχα, σε απαλά ανοιξιάτικα χρώματα, bady doll και νυχτικά, αλλά και κάλτσες οι οποίες είναι απαραίτητες ακόμα για την εποχή. Τέλος, το καλοκαίρι την σκυτάλη παίρνουν τα μαγιό, τα beachwear και τα αξεσουάρ για τη θάλασσα, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

LeFonte_Underwear