LUCIFAIR

lucifairΟι συλλογές της «Lucifair» και της «Mia» φροντίζουν για την κομψότητα της σύγχρονης Ελληνίδας, περισσότερα από 35 χρόνια. Το κύριο μέλημα μας είναι πάντα, η δημιουργία και η διανομή ενδυμάτων, τα οποία απευθύνονται σε γυναίκες κάθε ηλικίας, που επιζητούν elegant εμφάνιση, άριστη ποιότητα υφασμάτων και προσεγμένη ραφή. Η κλασσική κομψότητα συνδυασμένη με τις νέες τάσεις της μόδας είναι αυτό που κάνει την Lucifair και την Mia να διαφέρουν.

Τις συλλογές της «Lucifair» και της «Mia» θα τις βρείτε στα καταστήματα «Lucifair Shop”, εντός του ATTICA, GOLDEN Hall, NOTOS GALLERIES (Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη), σε δικά μας καταστήματα στην Γλυφάδα – Γρηγορίου Λαμπράκη 16, στην Κηφισιά – Κυριαζή 22, και στο Ίλιον – Πάριδος 80, ενώ διατίθενται και σε Εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο..

Επιθυμία μας είναι να διατηρήσουμε το ισχυρό Brand Name που έχουμε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, παραμένοντας στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ως τα κατ’ εξοχή ποιοτικά και ταυτόχρονα μοντέρνα γυναικεία ενδύματα.

Lucifair_Fashion