MISS SIMBOLO

miss simboloΤα ρούχα Miss Simbolo είναι ρούχα κομψά, θηλυκά και ταυτόχρονα άνετα, χωρίς να περιορίζουν τη γυναικεία έκφραση. Η συλλογή εμπλουτίζεται πολύ συχνά με νέα trendy κομμάτια.

Το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα με επιλογές υφασμάτων από χώρες όπως η Ιταλία και η Γαλλία. Οι τάσεις μόδας παρακολουθούνται αλλά δεν ακολουθούνται τυφλά καθώς η γυναίκα Miss Simbolo θέλει να είναι κομψή, να ξεχωρίζει αλλά να μην είναι κραυγαλέα.

Η Miss Simbolo δραστηριοποιείται από το 1991 στη λιανική πώληση γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ με φυσικά καταστήματα στην Αθήνα. Το e-shop ξεκίνησε να λειτουργεί τον Ιούνιο του 2015 και έχει ιδιαίτερα ανοδική πορεία. Προσφέρει όλη την γκάμα των προϊόντων που υπάρχουν και στα καταστήματα της εταιρίας, δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30 ευρώ και άμεση αποστολή!

Τα ρούχα Miss Simbolo χαρακτηρίζονται ως:
  • ρούχα υψηλής ποιότητας
  • ρούχα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που εστιάζουν στη διαχρονική κομψότητα
  • ρούχα για τον επαγγελματικό χώρο αλλά και για όλες τις ώρες της ημέρας που αποπνέουν θηλυκότητα
  • ρούχα που αποτελούν ολοκληρωμένες προτάσεις εμφάνισης
  • ρούχα value for money

Στόχος του δικτύου Miss Simbolo είναι να προσφέρει λύσεις στις ανάγκες της σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας, να ενδυναμώνει το επαγγελματικό της προφίλ και να την κάνει να αισθάνεται όμορφα ξεχωριστή.

Μοδάτα γυναικεία ρούχα & αξεσουάρ σε super τιμές! Ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας: φορέματα, μπλούζες, ζακέτες, πανωφόρια εμπνευσμένα από τις τάσεις κάθε σεζόν. Παντελόνια, τζιν και φούστες με άψογη εφαρμογή και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.