WATCHOUTLET24

WATCHOUTLET24Το WATCHOUTLET24 είναι ένα ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα, που διαθέτει μεγάλη ποικιλία ΜΟΝΟ Επωνύμων, Αυθεντικών, Καινούργιων Ρολογιών σε Μοναδικές Τιμές, καθώς επίσης εξειδικευμένο τμήμα SERVICE, μεγάλη ποικιλία από ΛΟΥΡΑΚΙΑ και ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ.

Η Εταιρία μας WATCHOUTLET24 ιδρύθηκε το 2012. Είμαστε Εισαγωγική και Εξαγωγική επιχείρηση εμπορίας Ρολογιών και Κοσμημάτων. Διαθέτουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, πολύ φιλικό και λειτουργικό προς το χρήστη, καθώς και φυσική παρουσία στο Κέντρο της Αθήνας.

Όλα τα ΡΟΛΟΓΙΑ μας είναι ΜΟΝΟ Επώνυμα, Αυθεντικά, Καινούργια  σε Μοναδικές Τιμές. Διαθέτουμε επίσης εξειδικευμένο τμήμα SERVICE, μεγάλη ποικιλία από ΛΟΥΡΑΚΙΑ και ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ για όλους τους τύπους ρολογιών. Στο εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε τα περισσότερα ρολόγια και παρέχουμε: Άμεση αλλαγή λουριού και μπρασελέ, Ειδικές Κατασκευές Λουριών, Άμεση αλλαγή μπαταρίας, Στεγανοποίηση ρολογιών, Service σε κουρδιστά, αυτόματα, και οποιουδήποτε άλλου τύπου ρολόι, Αλλαγή κρυστάλλου, Γυάλισμα κάσας & μπρασελέ, Τοποθετήσεις πετρών, και Χαράξεις.

Η Συλλογή Κοσμημάτων μας αποτελείται από Επώνυμα και Χειροποίητα Κοσμήματα σε πολύ καλές τιμές. Όλα τα ρολόγια μας συνοδεύονται με τις Αυθεντικές Επώνυμες Συσκευασίες τους και τα επίσημα έγγραφα με τις Οδηγίες Χρήσης (όπου υπάρχουν) και τις Εγγυήσεις των Επίσημων Κατασκευαστών.

Παρέχουμε δυνατότητα Δωρεάν Αποστολής προϊόντων για αγορές αξίας άνω των 50€, και Δωρεάν Επιστροφής για οποιοδήποτε λόγο εντός Ελλάδας και χρονικό διάστημα έως 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Βελτιωνόμαστε συνεχώς, γιατί αδιάλειπτο μέλημά μας είναι η προσφορά Επώνυμων Προϊόντων σε Χαμηλές Τιμές και η Εξυπηρέτηση του Πελάτη.